Logo brielschecourant.nl


Golfclub Kleiburg Open Golfdag zaterdag 8 april 2017

  Sport

Golfclub Kleiburg Open Golfdag zaterdag 8 april 2017

Campagne ‘Ik neem je mee!’ motiveert nieuwkomers om naar een golfbaan te gaan.

De golfsport trekt tijdens de Open Golfdagen jaarlijks ruim 11.000 nieuwsgierige mensen aan. Mensen die willen ervaren hoe leuk het is om tegen een balletje te slaan in een prachtige omgeving, waarbij de spelsituatie altijd anders is.

Tijdens de Open Golfdag op zaterdag 8 april 2017 zetten ruim 150 golfclubs hun deuren weer open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen.

‘Ik neem je mee!’
Iedereen ziet wel een beetje op tegen die eerste keer alleen naar een sportclub gaan, dat geldt ook voor de golfbaan. De succesvolle NOC*NSF-campagne ‘Ik neem je mee!’ gaat daarbij helpen. Geef je samen met je vriend (in), broer/zus, vader/moeder op om samen vrijblijvend kennis te komen maken met de golfsport in het algemeen, en Golfclub Kleiburg in het bijzonder.

Golfacademy Kleiburg

In Brielle, aan de Krabbeweg, ingesloten tussen het Brielse Meer en het Hartelkanaal, ligt Golfclub Kleiburg. Vanaf 1 december jl. hebben Tammo Murris en Derrick Ingram de nieuwe Golfacademy Kleiburg geopend en ze verwelkomen u graag op zaterdag 8 april a.s. op de Open Golfdag.

Als u zich vooraf aanmeldt via info@golfclub-kleiburg.nl, dan is de golfmiddag gratis. VOL = VOL

Programma:

• 13:00u - 14:00u         Inloop - aanmelden
• 14:00u - 16:00u         Golfclinic
• 16:00u                         Hole spelen
• 17:00u - 17:30u         Afronding in het restaurant
• 17:30u                         Napraten – einde

Handicappers:

Golf je al? Wil je met onze golfbaan kennis komen maken? Als je al een EGA handicap hebt, dan speel je ná 14:30u op de Open Golfdag 9 holes voor slechts € 20 p.p. VOL = VOL

Voor meer informatie: www.golfclub-kleiburg.nl of info@golfclub-kleiburg.nl

Reageer als eerste
Meer berichten