Logo brielschecourant.nl


Little Chris Solo vrijdag 7 april in ’t Kont van het Paard en early bird kaartjes voor het Brielsch Bierfestival

  Cultuur

Vrijdag om 22.30 zal little Chris Solo (Chris van Nauw, BE) weer op ’t gezelligste akoestische podium van Brielle staan.

Chris Van Nauw is een ras muzikant met al heel wat kilometers op zijn teller bij verschillende bands en acts. Little Chris is onder andere gitarist bij Paul Michiels, Soulsister, Boogie Boy, Udo, Motown Supremacy, ...Hij heeft zich ook in de blues een weg gebaand bij verschillende bluesbands zoals “Last Call”. Momenteel is hij ook bezig met zijn eigen band, "Albo Dukes". Kortom, niet voor één gat te vangen! Afgelopen weken heeft Chris bijvoorbeeld nog een tour gedaan door Nederland en Belgie met Ellen Foley. Haar doorbraak kwam in 1977 met het zingen van het duet Paradise by the Dashboard Light met Meat Loaf dat op diens album "Bat Out of Hell" staat. Haar debuutalbum Nightout kwam uit in 1979, en is tevens haar bekendste album. Het bevat onder meer de hitsingles "What's the matter baby" en "We Belong to the Night".

Van alles kan de revue passeren zoals Pop, Rock, Classic Rock, Blues, Rock 'n Roll geheel op zijn eigen manier gebracht. Nummers van oa Bruce Springsteen, Cindy Lauper, Robben Ford maar ook KISS, Pink Floyd, Stray Cats, ea...Sit back & relax....en geniet van de lekkerste akoestische covers met een lekker glas bier.

Vanaf 1 april is het ook mogelijk om alvast early bird kaarten te kopen voor het Brielsch bierfestival op zaterdag 20 mei. Op deze gezellige biermiddag kun je kennis maken met de brouwers van Brouwerij Ebontree, Brouwerij Vlaardingen, Brouwerij Solaes. Ook is het mogelijk om alvast het nieuwe bier van “Het Brielsch Brouwersgilde” proeven bij de brouwers zelf, dit blonde bier zal pas enkele weken later verkrijgbaar zijn. Nieuw deze editie is dat er live muziek zal zijn in beide locaties. De kosten van de early bird kaartjes bedragen € 10,-. U krijgt hiervoor het proefglas en 4 consumptie muntjes om het glas bij de deelnemende brouwers of ’t Kont van het Paard te laten vullen. Ook zullen er deze middag 3 proeverijen worden verzorgt door Biersommelier John Schut. U kant u early bird bestellen via maarten@kontvanhetpaard.nl of loop even binnen bij ’t Kont van het Paard. Voor de eerste 20 personen die een early bird kaartje kopen hebben we een lekkere verrassing van de Bird Brewery klaarstaan op de dag van het festival!!

Reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten