Feest! (Foto: Privé)
Feest! (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Kinderen Buitenschoolse opvang Geuzenwout van Humankind vieren feest

REGIO - De kinderen van de locaties van Kinderopvang Humanitas hebben een feestje gevierd in het kader van de nieuwe organisatie naam. Wij hebben gekozen voor een eigentijdse, nieuwe naam, waarmee wij onze oorsprong koesteren én ruimte geven aan onze ambitie. Vanaf heden heten wij Humankind kinderopvang en –ontwikkeling.

Wij zetten hiermee een belangrijke stap. Want de wereld om ons heen verandert, en wij veranderen mee. Wat in 1983 begon als kinderopvang reikt inmiddels veel verder. Wij hebben - nog steeds - maar één doel en dat is optimale groei en bloei van kinderen. Wij geloven dat we door de cirkel rondom het kind te versterken, een positieve bijdrage leveren aan hun optimale ontwikkeling. Ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze samenleving mooier. En dus de wereld! 

Samenwerking heeft onze volle aandacht. Want dankzij korte lijnen en een goede afstemming creëren we een optimaal lokaal ecosysteem voor het opgroeiende kind. Die kracht van samen zien we terug in nieuwe producten en gezamenlijke initiatieven. Wij dragen bij aan diverse projecten rondom beweging, natuur en duurzaamheid, sport en gezonde voeding voor kinderen. 

Bij ons ontdekken kinderen zichzelf, hun talenten en mogelijkheden. Ieder contact met Humankind heeft een blijvende, positieve impact. Zo leveren wij een bijdrage aan een mooiere samenleving. Nu en in de toekomst. 

Wij blijven met onze locaties in Brielle, Oostvoorne en Rockanje die betrouwbare, bevlogen en betrokken partner in kindontwikkeling en bouwen verder op onze pedagogische kwaliteit en expertise. Precies zoals je van ons gewend bent.