Het duo The Land of Song verzorgt dit jaar de opening van het Bewust Voorne-Putten Festival. (Foto: Privé)
Het duo The Land of Song verzorgt dit jaar de opening van het Bewust Voorne-Putten Festival. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Bewust Voorne-Putten Festival met zeven pleinen

BRIELLE - Volg op zondag 7 juli workshops yoga, mindfulness of meditatie en geniet van een massage langs het water van de Brielse vest van de Brielsche aap!

Met dit jaar zeven pleinen, waar je korte sessies, consulten, massages en meer kunt ondergaan. Betaal je €5 euro bij de entree dan krijg je het programmaboekje van het festival én kun je gratis workshops volgen.

Op het festival draait het wederom om beleving: door middel van workshops, mini-sessies, experiences en korte behandelingen maak je kennis met coaches, masseurs, therapeuten en leraren yoga, mindfulness en meditatie van het eiland. 

De opzet is echter flink veranderd: dit jaar zijn op het festival zeven pleinen te bezoeken met elk een eigen kleur en thema. Van de masseurs op de massagelaan langs de Brielse vest tot en met de deelnemers van 'The field of senses' waar de zintuigen geprikkeld worden, overal is wat te beleven. Bij de ingang is het mogelijk een festivalbandje te kopen voor €5 waarmee de workshops deze dag gratis te volgen zijn. Dit bandje kan men na afloop in leveren voor een leuke attentie en kans op een leuke prijs (op=op). 

Om 11.00 uur start de dag met de door de Ierse muziek geïnspireerde klanken van René Zoutewelle en Jacqueline du Mortier van 'The Land of Song'. Zij houden ervan om met hun muziek de ziel te raken van degenen waarvoor ze spelen. Gelijk na de opening, rond 11.20 / 11.30 uur starten de eerste workshops.

Tijd: 11-17 uur
Kosten: €5 voor het workshopprogramma
Meer informatie: www.bewustvoorneputten.nl