Een festival met veel muziek, een Food- en Lifestyle market, de race simulator en veel kinderactiviteiten. (Foto: Privé)
Een festival met veel muziek, een Food- en Lifestyle market, de race simulator en veel kinderactiviteiten. (Foto: Privé) (Foto: )

BuytenLust festival in Hofweide Oostvoorne

OOSTVOORNE - Zaterdag 15 juni wordt de sfeervolle Hofwei in Oostvoorne, voor de 4e keer, omgetoverd in het BuytenLust festival.

Een festival dat u niet mag missen, met veel muziek, een Food- en Lifestyle market, de race simulator van Red bull en veel kinderactiviteiten. Lekker eten en drinken worden verzorgd door een variëteit aan originele foodtrucks. Ook is er een scala aan oldtimers te bewonderen. Voor de kinderen is de knutselbus, air hockey tafels en een grote racebaan.

Jacoba van Beieren zal afdalen van de Burcht en met haar gevolg gastvrouw zijn op dit gezellig en bruisende festival. Zo wordt een lange traditie in ere gehouden. De Burcht is tenslotte Jacoba haar vroegere Buyten verblijf. Centraal op het BuytenLust festival staan de foodtrucks. Vanuit de sfeervolle, authentieke foodtrucks wordt een breed scala aan lekkere gerechtjes voor jong en oud geserveerd. Gedurende de gehele dag treden er diverse muziekgroepen op, die zorgen voor een gezellig zomers sfeertje. Het Buyrnlustfestival is de plek om elkaar onder een lekker zomers zonneetje te ontmoeten en te genieten, van muziek , lekker eten en het begin van de zomer. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Op veler verzoek is ook dit jaar weer de knutselbus aanwezig, voor de allerjongste onder ons een draaimolen. Ook zijn er de race simulatoren van Red Bull en kan er geracet worden op een grote racebaan met radiografische auto's.

Een groot aantal old-timers zullen ook tijdens het festival aanwezig zijn. De bestuurders zullen worden uitgedaagd voor behendigheidsproeven, nabij de Hofweide. Het BuytenLust fesival begint om 12.00 en eindigt om 21.00. Voor meer nieuws en updates van het BuytenLust festival, zie de website www.evenementenoostvoorne.nl of de facebookpagina.