Een aantal particuliere verzamelaars exposeert hun bijzondere collecties. (Foto: Privé)
Een aantal particuliere verzamelaars exposeert hun bijzondere collecties. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Minimarkt bij de Duinhuisjes in Rockanje

Openluchtmuseum De Duinhuisjes organiseert zondag 16 juni vanaf 11.00-16.30 uur een minimarkt met verkoop van allerlei Brocante. Vanaf 11.30 uur start de kleedjesmarkt voor de kinderen.

ROCKANJE - Een aantal particuliere verzamelaars exposeert hun bijzondere collecties te midden van de vier historische duinhuisjes. De verzamelaars tonen dit jaar onder meer geboortekaartjes, boerenzakdoekjes, lepeltjes, hoedjes, tassen en munten. Daarnaast zijn er diverse kramen met brocante. Heeft u een interessante verzameling of heeft u brocante wat u wilt verkopen, er zijn nog een paar plekken vrij. U kunt zich hiervoor aanmelden bij: gerritenbouwie@gmail.com. Aanmelden voor de kleedjesmarkt kan nog via: dineke.van.hennik@gmail.com.

Bezoekers aan openluchtmuseum De Duinhuisjes kunnen tevens de thematentoonstelling bezoeken, die dit jaar in het teken staat van 'Trouwen is houwen'. Een tentoonstelling die in het teken staat van trouwen in vroeger tijden en alles wat daarbij hoort. In ons "Dûnhus" bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee. De toegang tijdens deze minimarkt is gratis. Openluchtmuseum De Duinhuisjes ligt aan Duinstraat 18 in Rockanje (vlakbij de Tenellaplas). Kijk op www.hvwv.nl voor de overige evenementen.