Brielse Meer Spektakelvrijdagavond met vlootschouw en vuurwerkzaterdag rondom het meer diverse aktiviteiten24 en 25 juni 2016Foto: Peter de Jong©2016
Brielse Meer Spektakelvrijdagavond met vlootschouw en vuurwerkzaterdag rondom het meer diverse aktiviteiten24 en 25 juni 2016Foto: Peter de Jong©2016 (Foto: Peter de Jong)

Spektakel in, op en bij 't Brielse Meer

Voor de derde keer wordt het komend weekend langs en op het water het 'Brielse Meer Spektakel' gehouden. 'Alles' wordt uit de kast gehaald om er een waar feest van te maken.

BRIELLE - Aanjager, voorbereider en spil in het web van de organisatie is Els Barendregt van reclamebureau 'Move on' uit Spijkenisse. Op de achtergrond is ExxonMobil een belangrijke speler. Dit grote chemiebedrijf uit de Europoort wil graag bijdragen aan een succesvol evenement voor de inwoners van Brielle en Westvoorne en laten zien dat ze meer zijn dan een grote werkgever in deze regio.

Activiteiten

Het evenement is uitgesmeerd over twee dagen. Het zwaartepunt zal liggen op zaterdag 23 juni. Vanaf 10.00 uur die ochtend barst het los tot 's avonds 18.00 uur. Een aantal activiteiten zal ook 's avonds op campings, verenigingen en jachthavens nog verder gaan. En dat geldt ook voor de zondag.

Krabbenplaat

Els Barendregt mag er twee van de 25 evenementen uitpikken en zegt: "ik kan bijna niet kiezen, maar vooruit maar." Ze noemt achtereenvolgens de demonstraties van oude maritieme ambachten bij camping 'De Krabbeplaat'. "Ik verwacht daar veel volk, al was het maar, omdat er op die camping de hele dag door nog veel meer te doen is." Haar tweede aanbeveling is 'de Ultimate Wake & Ski 2018' bij paviljoen Breezze met floating party op zowel de zaterdag als de zondag. "Dit is een groot watersportspektakel, waarbij iedereen die dat wil, het water op kan en van alles eens proberen kan."

Vuurwerk

LINQ Media gaat rechtstreeks uitzenden vanaf de locatie van Waterski.nl bij Camping De Krabbeplaat. Bezoekers die wat willen komen vertellen over het Brielse Meer en het spektakel zijn daar van harte welkom. Meer weten? Ga naar brielsemeerspektakel.nl. Lees daar over de spectaculaire aftrap van het Brielse feest op vrijdagavond 22 juni om 21.00 uur een verlichte vlootschouw met vanaf 22.30 uur vuurwerk.

Meer berichten
Nieuwste reacties