Muziek uit musicals en films door 't Cui Orkest

Het Voornse Cui Orkest onder leiding van Arie Stolk geeft zondag 22 april een concert in de Vestingkerk, waarin herinneringen aan films en musicals uit vroegere tijden worden opgehaald.

HELLEVOETSLUIS - Voor de pauze is er nog een klassiek programma met allereerst delen uit symfonie nr. 100 van Haydn.

Daarna is een verrassend concert voor twee hobo's te horen en een concert van Malzat -een tijdgenoot van Mozart- met de eigen hoboïsten van het orkest als solist.

Vlot

En het orkest speelt voor de pauze vlotte marsmuziek van Beethoven. Na de gratis koffie of thee is er een geheel ander programma, met beroemde thema's uit films en musicals, zoals 'The shadow of your smile', 'From a distance', 'The Pink Panther' en' I want to spend my lifetime loving you' (uit Zorro). Allemaal melodieën die eens de hitlijsten aanvoerden en uw gedachten terugvoeren in de tijd. Cui Orkest krijgt hierbij assistentie van een pianiste, en van blazers en slagwerkers uit de regio.

Reserveren

De aanvangstijd op 22 april in de Vestingkerk is 15.00 uur. De zaal is open om 14.30 uur. Kaarten à 15 euro zijn aan de zaal verkrijgbaar. Reserveren kan via info@cuiorkest.nl. Jeugd tot 16 jaar heeft gratis toegang. Informatie is ook te vinden op de website: www.cuiorkest.nl.

Meer berichten