Het mannenkoor in vorm

"Prachtig concert! Prachtige solisten! Het Randstedelijk Mannenkoor in vorm!". Een greep uit de vele reacties op het kerstconcert van HRM (Het Randstedelijk Mannenkoor) in de Brielse Sint-Catharijne kerk. In de tot de laatste plaats bezette, sfeervol ingerichte Sint-Catharijne kerk heeft HRM onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven een prachtig concert neergezet. Mede door de solisten; de sopraan Marleen van Os, het vocaal ensemble Orpheus uit de Oekraïne en het orgelspel van Matthijs Breukhoven werd dit een gedenkwaardig concert.

Regio - Een aantal malen waardeerde het publiek de koorprestaties spontaan met een staande ovatie. Onder de vele genodigden waren onder andere het complete Brielse college van B&W, vertegenwoordigers van Stichting Leergeld Voorne-Putten, sponsors en donateurs en hoofdsponsor Autobedrijf Jan van Dijk. Door hun bijdrage kon dit bijzondere concert mede mogelijk worden gemaakt.

Leden gezocht

Het Randstedelijk Mannenkoor zoekt mannen, die het koor komen versterken. Het koor repeteert iedere donderdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Kern aan de Eikenlaan in Spijkenisse. Geregeld worden er optredens en uitjes door heel Nederland georganiseerd. Geen vervoer? Ook dat probleem lost het koor graag op!

Kijk voor meer informatie op de website van het Randstedelijk Mannenkoor www.randstedelijkmannenkoor.nl.

Meer berichten