Logo brielschecourant.nl


De band de Raveons
De band de Raveons (Foto: raveons)

De feestmaand december begint goed in 't Kont van het Paard!!

Op vrijdagavond 1 december om 22.30 uur word het startschot gegeven door de rockband “De Pistons”. The Pistons is een energieke Rock ‘n Roll band die sinds februari 2014 hard aan het rocken is. Zij spelen veel covernummers wat gaat van de wat rustige Bluesrock tot Hardrock/Metal. The pistons probeert hoe dan ook het dak eraf te blazen met muziek wat voor ieder wat wils is.

Op zaterdagmiddag om 15.00 is er in De Vergulde Colff een proeverij van bijzondere bieren. De proeverij word gegeven door biersommelier John Schut. De bieren die geproeft gaan worden zijn o.a. Zuster Agatha houtgerijpt van de Muifelbrouwerij en Dennentoppen blond van Brouwerij de stijl. De kosten van deelname is € 10,- en is inclusief de 4 proefbieren.

Zaterdagavond is er alweer de derde editie van “Kont van het Paard sessions” in samenwerking met acoustic stage uit Hellevoetsluis. Deze editie zullen deze keer aanwezig zijn Joost Wander, Willemijn de Boer, James Gitaar en Lucia Hakbijl. De muzikale avond start om 22.30 uur en is gratis toegankelijk.

Zondagmiddag zullen de Raveons op het podium staan, na eerdere succesvolle optredens is deze van origine Brielse Sixties Band weer terug in het sfeervolle Eet- en Biercafé. Ondertussen vierde deze band, of liever gezegd 'Beatgroup' zoals dat in de jaren '60 genoemd werd, zijn 50 jarig bestaan. In januari 1964 namelijk ging deze band voor de eerst het podium op en werd in de jaren daarna 'wereldberoemd 'in Brielle en omstreken. The Raveons spelen vooral heel herkenbare hits uit de zestiger jaren van o.a The Beatles, The Kinks, The Rolling Stones, The Shadows en vele anderen. Het optreden start om 15.00 uur en ook dit optreden is gratis toegankelijk.

Meer berichten
Shopbox