Logo brielschecourant.nl


Zeemanshuis The Bridge ontvangt 3000e bezoeker

Oostvoorne - Vrijdag 10 november 2017 ontving Zeemanshuis The Bridge te Oostvoorne hun 3000e bezoeker. Een aantal dat sterk toeneemt door het bij de zeevarenden steeds bekender wordende Zeemanshuis.

Niets vermoedend stapte de Indiër Bharat Kumar Gupter, opvarende van de Gener8 Andriotis gemeerd bij de VOPAK in de 7ePetroleumhaven, samen met zijn collega's het zeemanshuis binnen.

Hij werd verrast door de manager en dienstdoende vrijwilligers dat hij de 3000e bezoeker was sinds de opening in september 2016.

De manager zette Bharat in het zonnetje en overhandigde hem een T-shirt en een cap van The Bridge. Hij was aangenaam verrast en een beetje beduusd van deze aandacht.

De bezoekersaantallen groeien gestaag en lopen nog steeds op. Deze toename geeft aan, dat de bekendheid bij zeevarenden toeneemt en zij het zeemanshuis al goed weten te vinden. Door het oplossen van het vervoersprobleem bezoeken steeds meer zeevarenden The Bridge. Hierdoor voorziet The Bridge goed in de behoefte.

Door de toename van het aantal bezoekers is het zaak om uit te breiden. De huidige locatie wordt te klein. Helaas heeft B&W van Westvoorne het oude gemeentehuis niet aan The Bridge gegund.

Meer berichten
Shopbox