Logo brielschecourant.nl


Foto: Sandra Vlielander

The Skyline Sisters bij beste tien van Europa

Vijftig opgetogen vrouwen van het Rotterdamse barbershopkoor The Skyline Sisters stapten vrijdag 29 oktober in de bus naar Bournemouth in Engeland. Het koor staat onder leiding van de Brielse Mieneke Klinkert.

Brielle - Eerder dit jaar hadden zij de zilveren medaille gewonnen op de Nederlandse conventie voor barbershopkoren. Daarom mochten zij zichzelf nu presenteren op de Europese conventie, die dit jaar in Bournemouth werd georganiseerd met als titel 'A Night with the Stars'. De beste koren uit verschillende landen streden om Europees kampioen te worden.

The Skyline Sisters o.l.v. Mieneke Klinkert uit Brielle hebben op twee avonden de sterren van de hemel gezongen. Bij de meeslepende ballad 'Lover come back" pinkte menigeen in de zaal een traantje weg. Het uitdagende 'Taking a chance on love' zorgde voor een vrolijk slot. Een daverend applaus was het gevolg! Daarna was het vol spanning wachten op de beoordeling van de jury. Een verdiende negende plaats was het resultaat en daarmee is het koor doorgedrongen in de top 10 van Europa! Een hele mooie prestatie!

Op 16 december stralen The Skyline Sisters tijdens hun kerstconcert in de Goede Herderkerk in Schiebroek. Voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop: www.theskylinesisters.nl of op de Facebook pagina.

Meer berichten


Shopbox