Logo brielschecourant.nl


Meer foto's zien van Jelle? Kijk op jellevandenbos.nl
Meer foto's zien van Jelle? Kijk op jellevandenbos.nl

Het Hart van Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Bij mooi weer denken we al snel aan onbewolkte luchten. Dat ook andere weertypen mooi kunnen zijn, bewijst Jelle van den Bos met zijn luchtfoto van deze week.

Hellevoetsluis - Talloze inwoners van Hellevoetsluis rijden dagelijks tegen de avond via Kanaaldijk en Kanaalweg af op het centrum van Hellevoetsluis, nadat ze 's morgen eerst de route in tegenovergestelde richting hebben afgelegd. Op de terugweg zouden ze getuige kunnen zijn van een tafereel als door Jelle vastgelegd. Als ze tenminste een bijzonder hoge auto zouden hebben, want voor deze plaat stuurde Jelle van den Bos zijn drone de lucht in ter hoogte van de gemeentegrens.

Een sfeervolle foto met in de verte een blik op het 'melkpak', zoals het appartementengebouw Centerpoint in de volksmond vaak wordt genoemd. Op de foto blijkt het appartementengebouw in ieder geval het landmark te zijn dat ooit was bedacht; een gebouw dat een 'centrale plaats' in Hellevoetsluis markeert.

Zo kunnen overbekende plaatsen in Hellevoetsluis er vanuit een iets ander perspectief en bijzondere weersomstandigheden ineens heel anders uitzien. Terug van vakantie gaat Jelle van den Bos proberen de komende tijd nog veel meer van die plaatsen vast te leggen. Gebouwen, wegenstructuren, parken. Plekjes die van historisch belang zijn voor Hellevoetsluis maar ook splinternieuwe uitbreidingen van de gemeente.

Een goed idee voor een bijzondere opname van Hellevoetsluis vanuit de lucht? Laat het weten met een mail naar redactie.hb@persgroep.nl en wellicht is die foto binnenkort op deze plaats te zien.

Meer berichten


Shopbox