Logo brielschecourant.nl


Meer zien van de luchtfoto's van Jelle? Kijk op www.jellevandenbos.nl
Meer zien van de luchtfoto's van Jelle? Kijk op www.jellevandenbos.nl

Haven vanuit de lucht

Hellevoetsluis - Voor deze week is Jelle opgestegen in de vesting van Hellevoetsluis, waar hij bij een strak blauwe lucht, een windstille avond, met een ondergaande zon een perfecte foto maakte van de ingang van het kanaal die door de oude vesting heenloopt.

Op de foto staat de oude vuurtoren centraal, de vuurtoren is dan ook het kenmerk van hellevoetsluis. Aquarius het restaurant dat zich vestigt op de kop van de vesting is ook duidelijk te zien op de foto. Afgelopen zomer hebben vele toeristen zich vermaakt op het strandje in de vesting en hebben uiteraard foto's gemaakt op de kop bij de vuurtoren.

Jelle kreeg het met zijn drone voor elkaar een nog mooiere positie te vinden voor het maken van de foto dit deed die natuurlijk met zijn drone.

Tot nu toe is dit een van Jelle zijn beste foto's vindt hij zelf, wat Jelle nog wel vermelde was dat niks perfect is, dus dat er volgende week weer een nieuwe foto aankomt en hij hiermee probeert de omgeving weer een stukje beter in kaart te brengen.

Jelle heeft nog genoeg ideeën voor luchtfoto's maar wie weet heeft u ook wel een idee. Stuur ons uw voorstel voor een luchtfoto naar : redactie.hb@persgroep.nl Wie weet laat Jelle zijn drone dan opstijgen om uw droomfoto te kunnen maken.

Meer info ook op

www.jellevandenbos.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox