Logo brielschecourant.nl


Griezelig gezellig opening kinderboekenweek Het Palet

Afgelopen woensdag vond op Het Palet Ravense Hoek de opening van de kinderboekenweek plaats. Geheel in het thema, was deze griezelig en gezellig! Alle kinderen kwamen prachtig verkleed op school! De opening vond plaats in de speelzaal en de juffen zagen er geweldig uit in hun heksenkleding. Ze deden een klein toneelstukje en sloten af met het bekende Sesamstraat liedje ‘Zeven Heksen’.

Vervolgens ving het eerste Palet atelier van het schooljaar aan. De kinderen kozen allemaal een van de vier activiteiten en werden hier schoolbreed over verdeeld, zodat kinderen van groep 1 t/m 5 samen groepjes vormden. Ze hebben een griezelkasteel, een toverspreukenboek, een wasco griezeltekening of een griezelverhaal gemaakt. Tijdens de pauzes deden de groepjes een heus heksen- en tovernaarsparcours met een heksenbezemrace, hindernissenbaan met spin op lepel, spookje kleuren voor de spookjesslinger en als beloning een griezel tattoo met een toverdrankje en eng snoepje!

Om 11:45uur kwamen de ouders en verzorgers kijken naar al deze mooie kunstwerken en lieten de kinderen trots het resultaat zien. Een griezelig feestelijke dag!

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox