Logo brielschecourant.nl

Cabaret en Film in BREStheater

Foto: Fenna Wolve

Brielle - In 'Zalf' op vrijdagavond 6 oktober vraagt Kirsten van Teijn zich af 'Moet men krabben waar het jeukt?'. Deze muzikale cabaretvoorstelling van jong talent Kirsten van Teijn brengt de jeuk naar het theater, maar ook de zalf. De theaterkrant over haar optreden: 'In Zalf is Kirsten van Teijn op haar best met haar liedjes, mooi in tekst en zang'. Aanvang: 20.30 uur

Op zondagavond 8 oktober volgt de allereerste BRESfilm van dit seizoen. De film Waterboys vertelt het intens grappige en ontroerende verhaal van misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek. Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen. Aanvang: 19.30 uur.

BRESfilm is een samenwerking tussen BREStheater en de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in het kader van Sport- en Cultuurhuis Brielle.

Kaarten zijn te reserveren via www.brestheater.nl. De theaterkassa aan de Reede 2A is open op wo/do/vr van 14.00 uur tot 17.00 uur (vanwege verbouwing via de looproute zwembad) en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Reageer als eerste
Meer berichten