Logo brielschecourant.nl


Foto: Fenna Wolve

Dit speelt er in theater Twee Hondjes

Mata Hari

Donderdag 5 oktober speelt Tet Rozendal Mata Hari in theater Twee Hondjes. In 2017 is het 100 jaar geleden dat Mata Hari door de Fransen op een grijze ochtend in Vincennes door een vuurpeloton gedood werd. Op verdenking van dubbelspionage voor de Duitsers. 100 jaar na haar dood worden de dossiers heropend. Wellicht wordt dan eindelijk duidelijk of Grietje Zelle wèl of niet onschuldig ter dood veroordeeld is. De net als Mata Hari uit Leeuwarden afkomstige eigenzinnige artieste Tet Rozendal gooit alles in de strijd om het publiek deelgenoot te maken van haar zoektocht. Aanvang 20.15 uur.

Weet je nog wel

Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat het publiek met hun programma op vrijdag 6 oktober een onvergetelijke avond bezorgt. "Weet je nog wel" is een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven. Aanvang 20.15 uur.

Op Sterk Water

Check dit seizoen in voor de nieuwste, ongelooflijk grappige, muzikale en interactieve show van Nederlands beste impro-cabaretgroep. In 'HOTEL' spelen zij in op hét thema van de afgelopen tijd: gastvrijheid. Welke gast schoof onverwacht bij jou aan? Waar werd jij heel hartelijk ontvangen? Wie bleef er te lang plakken? Wie heb je liever niet in huis? Of in de straat…?

Poppentheater

Op zondag 8 oktober speelt Poppentheater Koekla met Het Spookje (vanaf 4 jaar). Een fantasievolle voorstelling over de avonturen van een spookje en het jongetje Thijs, geïnspireerd op het sprookje Doornroosje van de gebroeders Grimm. Aanvang 14.00 uur.

Reserveren voor de voorstellingen kan via telefoonnummer (0181) 31 04 73 of via www.theatertweehondjes.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox