Logo brielschecourant.nl


Meer foto's van Jelle vindt u op www.jellevandenbos.nl
Meer foto's van Jelle vindt u op www.jellevandenbos.nl

Luchtfoto Havengebied Stellendam

Regio - Voor deze week heeft Jelle van den Bos een keer de overkant van het water bezocht.

Een ritje over de Haringvlietdam, de drone uitpakken en vliegen maar. Het Havengebied grenzend aan de Haringvlietdam en het kleine plaatsje Stellendam. Dagelijks zijn hier honderden mensen druk aan het werk.

Alle boten, vooral vissersboten worden hier in onderhoud genomen en gerepareerd Wat nog niet zo'n eenvoudig klusje is. Vele tientallen bedrijven vestigen zich in dit gebied.

Voor bewoners van Stellendam is dit gebied ideaal, Je springt even op de fiets, zwaait een keer naar de buren en voor je het weet sta je al op je werk. ''Het terrein was nog groter dan ik normaal gesproken vanaf de dam ziet'' Vertelde Jelle.

Veel bewoners van Voorne-Putten zullen wel regelmatig over de Haringvlietdam rijden en het eiland bezoeken. Dus vanaf nu wanneer je over de dam rijdt, kijk dan even naar links uit het raam dan is er meer te zien dan velen op het eerste oog dachten te zien.

Jelle heeft nog genoeg ideeën voor luchtfoto's van onze mooie regio. Maar misschien heeft u ook een leuk idee om daar eens een luchtfoto van te zien? Laat het weten via de website van Jelle:

www.jellevandenbos.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox