Logo brielschecourant.nl


Jeugdkampioenschap tennis

Oostvoorne - Bij TV Oostvoorne stond afgelopen weekeinde alles in het teken van de jeugdclubklampioenschappen. Het was een heerlijke week tennis tijdens de jeugdclubkampioenschappen in Oostvoorne. Het perfecte weer en de spannende wedstrijden zorgden ervoor dat veel toeschouwers tot de laatste wedstrijd op het park bleven. Vooral de vrijdagavond met het prijsschieten, de verloting en de vele pizza's viel in de smaak bij de jeugdleden.

Op de vrijdag waren het vooral de jongste kids in rood en oranje die hun partijtjes speelden en daarnaast nog een circuit met heel veel leuke spelletjes konden doen.

Zondag

Op zondag werden de finales gespeeld en was het voor de toeschouwers goed toeven in het heerlijke zonnetje. Zij konden genieten van leuke wedstrijden en een hapje en een drankje.

Met Ramon Quak (jongens onder 17), Floor van Reek (meisjes onder 17), Koen Wolfert (groen) en Sem Teichmann (oranje) als clubkampioenen in het enkelspel heeft Oostvoorne zoals ieder jaar weer waardige vaandeldragers om de naam van TVO hoog te houden tijdens de eilandkampioenschappen.

Geslaagde week

Dankzij de sponsors, in het bijzonder CARU Containers en Van Duijne Fysiotherapie, was het weer een geslaagde week!

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox