Logo brielschecourant.nl


Centrum Vrijwilligerswerk & Bruisend Brielle

Dit jaar zal op zaterdag 26 augustus de binnenstad van Brielle weer veranderen in een 'Bruisend Brielle'. Tal van organisaties en verenigingen kunnen op die dag zich presenteren en laten zien wat Brielle nou zo bruisend maakt.

Brielle - Ook het Centrum Vrijwilligerswerk zal weer vertegenwoordigd zijn. Dit jaar willen we aan dit evenement net als voorgaande jaren weer een soort van prijsvraag verbinden.
Kom naar onze kraam, bekijk onze vrijwilligersvacatures of geef je op als vrijwilliger of doe mee met de prijsvraag en win twee toegangskaarten van het Nationale Brandweermuseum of het Stedelijk Museum Schiedam. Dit zijn twee organisaties die onlangs de samenwerking zijn aangegaan met NapPas, de vrijwilligerskaart van de gemeente Brielle.
Aan de kraam zal ook informatie te verkrijgen zijn over het digitale platform 'Fijn je te zien'. Met het nieuwe platform willen we alle beschikbare informatie rond vrijwillige inzet, burenhulp, ontmoeting en cursussen op één plek bundelen. Voor inwoners maken we het makkelijker om beschikbare informatie te vinden en daardoor vergroten we de kans dat inwoners mee kunnen en willen doen aan de samenleving.

Op maandag 25 september is er een informatieavond voor bewoners van de gemeente Brielle over 'Fijn je te zien' in de bibliotheek van Brielle. Tijd: 19.15 uur

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox