Logo brielschecourant.nl


Brielle bruist weer 26 augustus (Foto: PR)
Brielle bruist weer 26 augustus (Foto: PR)

Veel activiteiten bij twaalfde Bruisend Brielle

Bruisend Brielle zaterdag dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd worden. Zaterdag 26 augustus belooft een gezellige familie dag met activiteiten voor jong en oud te worden.

Brielle -Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning is er de woonbeurs, hier kunt u alle informatie verkrijgen over nieuwbouw projecten in Brielle e.o. Er is een grote Kunstmarkt in en rondom de St. Catharijnekerk, sport en andere verenigingen presenteren zich, er is een duurzame en streekproducten markt en nog veel meer.

Oude schepen

Dit jaar zal ook in en rondom de haven aan het Maarland weer veel activiteiten georganiseerd worden. Oude schepen liggen er ter bezichtiging, er zijn demonstraties laden en lossen in vroeger tijden, er zijn maritieme ambachten en natuurlijk is de 1 aprilvereniging aanwezig die wederom rondvaarten zal verzorgen met het Geuzenschip de Prince Admirael.

Het dagprogramma van Bruisend Brielle is tot 17.00 uur, maar in de plaatselijke horeca gaat de gezelligheid door tot in de late uurtjes met diverse optredens.

Kortom er is in Brielle genoeg te doen op zaterdag 26 augustus. Meer informatie vind u op de gelijknamige FB pagina of op

www.bruisendbrielle.nl

Reageer als eerste
Meer berichten