Logo brielschecourant.nl


Meer weten over Jelle? Kijk op www.Jellevandenbos.nl
Meer weten over Jelle? Kijk op www.Jellevandenbos.nl

Strandje bij uitgang van Vesting

Voor de luchtfoto van deze week bleef Jelle van den Bos binnen zijn woonplaats Hellevoetsluis. Het weer was ernaar om op de scooter te stappen voor een mooie avondfoto bij de uitgang van de vesting richting de vuurtoren en park Cape Helius.

"Een locatie waar de komende weken vele honderden vakantiegangers lopen. Bij warm weer ligt het strandje voor de vuurtoren bom vol en met een evenement of activiteit in de vesting wordt er vaak gebruik gemaakt van de route die op de foto te zien is. Ook staan de douches erop die overdag beschikbaar zijn voor alle gebruikers van het strand", verklaart Jelle zijn keuze voor de foto.

Door het licht van de mooie zonsondergang, de mensen nog laat op het strand en het muurtje laat de foto zien dat Hellevoetsluis qua schoonheid niet onderdoet voor een plaats in bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of Spanje

En Jelle heeft nog veel meer ideeën voor mooie foto's. Maar die lijst kan nog veel langer om de komende zomerperiode niet alleen Hellevoetsluis maar heel Voorne op een bijzondere manier van bovenaf te kunnen laten zien.


Ook een leuk idee voor een luchtfoto? Een mooi stuk natuur in Rockanje? Bouwactiviteiten in Hellevoetsluis? Of misschien juist een van de vele evenementen die de komende maanden worden georganiseerd? Laat het weten; mail naar redactie.hb@persgroep.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten