Logo brielschecourant.nl


Vakantie voor mensen met dementie en hun partner

Hulp bij zorg voor uw partner met dementie in de zomer

De zomervakanties staan weer voor de deur. Voor u als mantelzorger betekent dat wellicht dat u nóg meer moet zorgen voor uw thuiswonende partner met dementie omdat uw kinderen, hulp of kennissen op vakantie gaan. Ontzorg uzelf door óók op vakantie te gaan in juli of augustus mèt uw partner! Onze deskundige vrijwilligers nemen de zorg graag van u over.

Hetvakantiebureau.nl organiseert al ruim 60 jaar vakantieweken voor senioren en mensen die zorg nodig hebben in diverse prachtig gelegen hotels in Nederland. Deze vakanties worden mogelijk gemaakt door de enorme liefdevolle inzet van vele ervaren vrijwilligers. Zo staan zij tijdens de vakantieweken deze zomer ook voor u en uw partner klaar. Onder andere door de zorg van u over te nemen, u een luisterend oor te bieden, erop uit te gaan met u om bijvoorbeeld te winkelen, te fietsen of een ander uitstapje te maken. Voor uw partner door hem alle benodigde aandacht en zorg te geven, een veilig gevoel en rust te geven en ook uw partner mooie vakantiemomenten te laten beleven, samen met u. Het contact tijdens onze vakanties tussen de mantelzorgers wordt al jaren als heel waardevol ervaren; zij weten wat u doormaakt. U kunt uw verhaal echt kwijt en wellicht zelfs nieuwe inzichten krijgen. Maar het belangrijkste is dat u eens even helemaal kunt ontspannen!

Onze vakantieweken zijn bij voorkeur geschikt voor mantelzorgers met een thuiswonende partner met dementie. U bent natuurlijk ook welkom met uw vader/moeder, vriendin, buurvrouw, etcetera. Bent u beiden jonger dan 60 jaar? Dan is de vakantieweek van 5 tot 12 augustus in Vakantiehotel De Werelt in Lunteren ideaal voor u. In deze week genieten meer ‘jongere’ echtparen samen van hun vakantie. Ook in oktober en met Oud&Nieuw organiseren wij vakantieweken voor mantelzorgers en hun partner met dementie.

Belt u gerust voor meer informatie over de inhoud, zorg en locatie van onze vakantieweken. Onze collega’s van de afdeling Reserveringen staan u graag te woord. U kunt tijdens kantooruren bellen naar (0318) 48 66 10 of stuurt u een mail naar info@hetvakantiebureau.nl. Op onze website, www.hetvakantiebureau.nl, staan ook data en meer informatie over de vakantieweken vermeld.

Reageer als eerste
Meer berichten