Logo brielschecourant.nl


Big Band en Twirlers Libertatis Concert bij de Molen

Big Band en Twirlers Libertatis Concert bij de Molen

Op zondagmiddag 2 juli a.s. geeft Libertatis een bijzonder optreden, met Twirlers en Big Band, op het grasveld naast de molen "Het Vliegend Hert" op de wallen in Brielle. (Molenstraat - eventueel parkeren op het Slagveld of bij het Gemeente Kantoor).

Het concert begint om 14.30u en duurt tot ongeveer 16.00u.

Dit concert geeft Libertatis het publiek invloed op het programma en als tegenprestatie gaat het publiek ons hiervoor sponsoren. Het concert is gratis toegankelijk. Maar als u de vereniging wilt sponsoren zijn er deze middag verschillende mogelijkheden. Dit kunt u doen door naar de website van de vereniging te gaan en de sponsorlijst in te vullen.

Zo speelt de Big Band allerlei nummers maar u kunt uit 8 nummers een keuze maken en aangeven of u dit muziekstuk voor u wilt laten spelen door de Big Band. Enkele nummers die u kunt sponsoren zijn "Skyfall" en "Hello" van Adele, "Imagine" van John Lennon, "All about that Bass" van Meghan Trainor, "September" van Earth Wind & Fire en "Sir Duke" van Stevie Wonder.

U kan als publiek ook een twirler naar keuze laten optreden; speciaal voor u.

Altijd al een speciale twirler solistisch buiten willen zien optreden met haar routine/showoptreden? Dat kan. U mag dan op de VIP plaatsen zitten tijdens dit optreden!

Zelf al eens een orkest/band willen dirigeren? Voor maximaal vier dirigenten in spé is er de mogelijkheid om een gedeelte van het bekende "Peter Gunn" te dirigeren. Pak die Unieke kans ! U krijgt een spoedcursus dirigeren van onze dirigent Aad Schrooten en ervaart een unieke muzikale ervaring.

Wilt u het gehele optreden op de VIP rij plaats nemen met koffie of thee? Reserveer dan en u bent voor LP een speciale gast! Ook kan er een stoel of plaid gereserveerd worden zodat u verzekerd bent van een lekker zitplekje en goed zicht op de Band, de Twirlers en de Molen!

Bij slecht weer wordt het concert in een aangepaste vorm in de Geuzenstraat 14 - Verenigingsgebouw Libertatis - gegeven!

Kijk voor verdere informatie, reserverings- en sponsorlijst op de website www.libertatisprimitiae.nl

Wij zien u graag op zondagmiddag 2 juli bij de molen in Brielle!

Reageer als eerste
Meer berichten