Logo brielschecourant.nl


Tomaatjesactie Muziekvereniging Ons Genoegen Rockanje

Zaterdag 24 juni heeft Muziekvereniging Ons Genoegen weer de jaarlijkse tomaatjesactie. De leden van de vereniging zullen vanaf 9.30 uur weer bij u langs komen in de Rockanjese straten. Dit jaar hebben we biologische snoep-tomaatjes, vers aangeleverd door de gecertificeerde biologische kwekerij van Frank de Koning.

Op deze manier heeft u niet alleen overheerlijke gezonde en verantwoord gekweekte tomaatjes in huis, maar steunt u ook onze Rockanjese Muziekvereniging; twee vliegen in één klap! De tomaten kosten €2,50 per beker. Op=Op!

We kunnen uw bijdrage goed gebruiken voor onderhoud en aanschaf van onze instrumenten en wellicht voor een bijdrage aan een vervolg van het succesvolle schoolproject hier op de basisschool. We hopen dus op uw medewerking!

Zaterdag 1 juli zijn we met de gehele vereniging rond 16:00 uur te zien en te beluisteren (met droog weer buiten, of anders binnen) bij “de Stuifakkers”. Toegang is gratis. U bent uiteraard van harte welkom!

Voor exacte datums, tijden enz. van al onze activiteiten en optredens, of informatie over proeflessen, donateur/lidmaadschap, etc.; www.onsgenoegenrockanje.nl

Reageer als eerste
Meer berichten