Logo brielschecourant.nl


Vrijwilligers Anushka Nooteboom (links) en Danique Jennissen verrassen de 1500e bezoeker met een T-shirt en een cap van Zeemanshuis The Bridge.
Vrijwilligers Anushka Nooteboom (links) en Danique Jennissen verrassen de 1500e bezoeker met een T-shirt en een cap van Zeemanshuis The Bridge.

1500e bezoeker Zeemanshuis

Zeemanshuis The Bridge in Oostvoorne mag zich verheugen in een steeds groeiende populariteit. Afgelopen week mocht al de 1500e bezoeker verwelkomd worden.

Oostvoorne - Zeevarenden die de Rotterdamse haven aandoen weten de weg naar Zeemanshuis The Bridge steeds vaker te vinden. kwamen er het eerst half jaar na opening zo'n duizend zeevarenden naar Oostvoorne, de laatste twee maanden konden alweer vijfhonderd gasten geregistreerd worden. Om, niet al te ver van het havengebied, even te ontsnappen aan het maandenlange leven aan boord, om even te wandelen in een rustige omgeving, om simpelweg boodschappen te doen bij de supermarkt of om gebruik te maken van het snelle internet in The Bridge.

Dat gold ook voor de 1500e bezoeker, een Filipijns bemanningslid van de Beks Munevver, een bulk carrier die was afgemeerd bij de EBS in de Beneluxhaven. En voor de nietsvermoedende Filipijn werd zijn bezoek aan het zeemanshuis extra bijzonder. Direct na binnenkomst werd hij door vrijwilligers Anushka Nooteboom en Danique Jennissen in het zonnetje gezet. Hij kreeg daarbij een T-shirt en een cap van The Bridge.

Om de steeds grotere aantallen zeevarenden op te kunnen vangen, en op meer dagen open te kunnen zijn, zijn meer vrijwilligers nodig dan de mannen en vrouwen die nu als als gastheer of gastvrouw of als chauffeur actief zijn. Geïnteresseerd in zo'n afwisselende vrijwilligersbaan? Neem dan voor meer informatie contact op met manager Edwin van Os, per mail via manager@isc-thebridge.com of telefonisch via 06-86818894.

Reageer als eerste
Meer berichten