Logo brielschecourant.nl


Twirl Try-out Training bij Libertatis Primitiae

Twirl Try-out Training bij Libertatis Primitiae

Woensdag 21 juni a.s. van 14.00 - 16.00 uur houdt de Twirlafdeling van Libertatis Primitiae in Brielle een Twirl Try-out Training in de eigen trainingszaal Geuzenstraat 14 te Brielle. Tijdens deze Twirl Try-out kan je zelf met de baton (stok) aan de slag maar ook zullen Twirlers van Libertatis laten zien wat er allemaal kan met de baton.

Ontdek zelf hoe leuk de Twirlsport is.

Wat is twirlen precies.

Twirlen is een bewegingsvorm waarbij met de baton (stok) allerlei technieken gemaakt worden in samenhang met de muziek met gebruik van allerlei dansvormen. Naast de baton wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende andere attributen, zoals pompons, sjaals, waaiers etc. Baton Twirling wordt gezien als een culturele sport.

Het twirlen wordt beoefend als groep maar ook individueel en dit allemaal voor publiek en in wedstrijdverband.

Lessen

Tijdens de lessen maak je kennis met het werken met een attribuut, muziek en dans. In het eerste jaar leer je de grondbeginselen van het twirlen en wordt er veel aandacht besteedt aan de houding en motorische ontwikkeling van de twirler. Ook de muzikale ontwikkeling krijgt de aandacht door te luisteren naar muziek en te bewegen op muziek.

Ben je ouder dan 6 jaar en vind je het leuk om met de baton te leren jongleren, te dansen, deel te nemen aan landelijke competities en ook op te treden voor publiek, dan is de twirlsport iets voor jou.

Graag tot ziens op 21 juni a.s.

Informatie

Inlichtingen over de twirlafdeling en de andere onderdelen van Libertatis Primitiae kunt u krijgen op telefoonnummer 0181 – 412009/0618364765 of op de website www.libertatisprimitiae.nl

Reageer als eerste
Meer berichten