Logo brielschecourant.nl


Peuters en Dreumesen van Kinderopvang Humanitas zamelen geld in voor stichting Semmy

Vandaag was het dan zover. De kinderen van de basisscholen in Brielle hadden de Cyriel´s Run sponsorloop, om zo geld in te zamelen voor stichting Semmy die het onderzoek naar hersenstamkanker ondersteunen.

Deze laatste Cyriel’s Run stond in het teken van de herdenking van Cyriel Rijsdijk, oud leerling van CBS Anker, welke ook op ons Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang heeft gezeten. Kinderopvang Humanitas was bij deze sponsorloop aanwezig met een verversingspost met een gezond snack.

Komkommerkwekerij Van Geest uit de Tinte en Tomatenkwekerij Van der Voort uit Vierpolders hebben wij bereid gevonden om met komkommers en tomaten de lopers deze dag van een gezonde snack te voorzien.

Als kinderdagverblijf Watergeusje hebben wij het plan opgevat om op onze eigen wijze deel te nemen aan de Cyriel’s Run, om ook geld in te zamelen voor stichting Semmy.

De peuters (van 2 tot 4 jaar) hebben op het plein van de Buitenschoolse opvang Roezemoez hun rondjes gelopen en de dreumesen (van 0 tot 2 jaar) hebben in de babytuin een parcours met kruiptunnels afgelegd. De kinderen zijn hierbij gesponsord door hun papa’s en mama’s en opa’s en oma’s en anderen die stichting Semmy een goed hart toedragen.

Namens alle kinderen hebben we aan het einde van de dag de cheque van 450 euro overhandigd aan stichting Semmy

Reageer als eerste
Meer berichten