Logo brielschecourant.nl


Foto: Albert Roodink
Foto: Albert Roodink

Free Shuttle Tour van start

Heeft u de E-shuttle al zien rijden? Het is de nieuwste attractie op Voorne Putten! Twee fluisterstille 'groene' shuttles rijden deze zomer van donateur naar donateur tussen Hellevoetsluis en Rockanje…

Opstappen is helemaal gratis! Maar en er is meer! Een derde shuttle wordt daarnaast ingezet voor promotie & charters en arrangementen op maat. Zodat bezoekers op een laagdrempelige manier het mooie Voorne kunnen ontdekken!

Safari

Op zondag 7 mei al starten we met de eerste Lepelaar en Reeën Safari: Geniet van de natuur van Voorne-Putten met de fluisterstille E- shuttle en ontdek de mooie omgeving van Hellevoetsluis en omgeving. Wandel door het bijzondere natuurgebied Quackjeswater en verbaas u over de wonderschone lepelaar kolonie. Wees u bewust van de vele vogelsoorten die het Quackjeswater bewonen! U gaat toch ook een keertje met ons mee?

Sssst….

Tijdens de safari heeft u naast de talrijke vogels en lepelaars een grote kans om in het wild dartelende reeën en stoere schotse Hooglanders tegen het lijf te lopen! Maar let op! Per tour kunnen maximaal 28 personen mee om te genieten van het natuurschoon dat Hellevoetsluis rijk is. De eerste tour staat op zondag 7 mei ingepland. De Hop on- Hop off- tour start om 14.00 uur vanaf de vuurtoren in Hellevoetsluis (daarna elke even zondag tussen mei tot september). Voor reserveren en meer informatie over de arrangementen kunt u terecht op hithellevoetsluis.nl/lepelaar-en-reeen-safari/.

Reageer als eerste
Meer berichten