Logo brielschecourant.nl


Paasactiviteiten op Kinderdagverblijf Watergeusje en Buitenschoolse opvang Tien, Geuzenwout en Roezemoez

De activiteiten voor de kinderen van Kinderdagverblijf Watergeusje en Buitenschoolse opvang Roezemoez, Tien en Geuzenwout stonden in het kader van Pasen. De paashaas was op bezoek gekomen, maar was heel verdrietig. De paashaas was al zijn paaseieren kwijtgeraakt en de kinderen gingen hem helpen zoeken. De kleinste kinderen zochten in de baby tuin en de grote kinderen gingen met hem mee naar het schoolplein voor de deur. Uiteindelijk is het de kinderen gelukt alle eitjes te vinden, zodat het mandje van de paashaas weer gevuld was.

Daarna was het tijd voor de kinderen van de Buitenschoolse opvang Roezemoez, Tien en Geuzenwout om de puzzeltocht te doen die de pedagogisch medewerksters in Brielle hadden uitgezet. De kinderen hoefden dit niet lopend te doen, maar konden plaatsnemen in het treintje welke de route door Brielle aflegde. Onderweg dienden de kinderen goed op te letten om de letters te vinden om zo een woord (Vrolijk Pasen) voor de prijsvraag te maken. De kinderen vonden het zo leuk om in het treintje te zitten dat de chauffeur de route zelfs nog een keer een rondje heeft gereden.

Hierna was het de beurt aan de peuters om het treintje in te gaan en de route door Brielle te rijden. In het begin was het even eng, maar daarna vonden alle kinderen het ritje toch heel erg leuk.

Na deze leuke activiteiten was het tijd om terug te gaan naar het Kinderdagverblijf en de Buitenschoolse opvang voor de paaslunch.

Reageer als eerste
Meer berichten