Logo brielschecourant.nl


Wie geeft Leo een goed tehuis?

Dit fraai gekleurd hondje van ongeveer twee jaar oud is op zoek naar een lief baasje. Leo is een enthousiast hondje, gecastreerd en volledig ingeënt en gechipt. Hij is vriendelijk naar mens en dier. Een hondje met een sociaal karakter.

Dit hondje heeft enige verwantschap met het ras Pembroke Welsh Corgi, mogelijk dat één van Leo’s voorouders een innige relatie heeft gehad met een exemplaar van dit ras. Nou, het is duidelijk dat een aantal rasgebonden eigenschappen wel overgeërfd zijn in Leo, want het is een assertief, energiek en vrolijk hondje. Speelt graag met andere honden, is nieuwsgierig van aard en levendig, want het kostte wel enige moeite om dit vriendelijke hondje op de foto te vereeuwigen.

Leo heeft een schofthoogte van 29 cm, staat dus wat laag op de pootjes, maar dit is dus ook kenmerkend voor het eerder genoemde ras. Hij is vriendelijk naar mens en andere honden. Naar katten is ie vooral nieuwsgierig. Een autoritje is een feestje voor hem, dan kan hij lekker van het uitzicht genieten.

Voorlopig wordt Leo opgevangen op een adres in het centrum van Brielle, mocht u belangstelling hebben, neem dan contact op met Bella, 06-2387 1871. Zij kan u nog meer relevante info geven over dit hondje.

Reageer als eerste
Meer berichten