Logo brielschecourant.nl

Alzheimer Café Brielle: Als thuis wonen niet meer gaat Woensdagavond 12 april a.s. introductie en informatie door diverse zorgaanbieders

De meeste mensen willen zo lang mogelijk in hun vertrouwde huis blijven wonen. Echter als een persoon met dementie steeds meer zorg en begeleiding nodig heeft, kan er uiteindelijk een moment komen dat thuis wonen echt niet meer gaat. Dan is het wellicht tijd om over een andere oplossing na te denken zoals opname in een zorgcentrum, bijv. een verpleeghuis of een kleinschalige woonvoorziening.

Welke opties zijn er binnen de regio en hoe maak je een keuze? Locale zorgaanbieders Careyn, Catharinastichting, De Herbergier en Zorgvilla Jacobahof zullen u deze avond uitgebreid informeren over hun woonvormen, locaties en mogelijkheden.

Het Alzheimer Café is vanaf 19.00 uur geopend. Aanvang 19.30 uur. Adres: Infirmerie, Rozemarijnstraat 42 te Brielle. Toegang en deelname is gratis.

Het Alzheimer Café Brielle wordt gehouden op iedere tweede woensdagavond van de maand en is een informele ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en álle overige belangstellenden. Tijdens de bijeenkomsten met afwisselende onderwerpen krijgen de bezoekers informatie over dementie, kunnen zij vragen stellen en ideeën en ervaringen uitwisselen.

Reageer als eerste
Meer berichten